Lidmaatschap - informatie

Wat leuk dat je interesse hebt in atletiek!
AV Unitas heeft een breed aanbod voor atleten onderverdeeld in baanatletiek en loopsport.
Er is voor iedereen (beginners, gevorderden, jong en oud) wel een geschikte groep te vinden om zich bij aan te sluiten.
Je bent van harte welkom om een maand gratis mee te trainen om te kijken of atletiek, en in het bijzonder AV Unitas bij jou past. Stuur hiervoor een e-mail naar naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin jouw naam en leeftijd zodat je per mail geïnformeerd kan worden in welke groep je mee kan trainen en op welke dagen de trainingen plaats vinden.

Verder bieden wij voor recreatieve lopers elke eerste woensdag en eerste zaterdag van de maand een vrijblijvende Snuffeltraining aan.

De contributie vind je hiernaast onder leeftijdsindeling en contributie. Het inschrijfformulier vind je op deze pagina
We bieden naast individuele lidmaatschappen ook een gezinslidmaatschap aan.

Het lidmaatschap:
Wordt je lid bij ons, dan ben je automatisch ook lid van de Atletiekunie.
Je krijgt een digitale ledenpas. Deze pas geeft recht op het gebruik van onze accommodatie, het deelnemen aan de trainingen en het geeft je inspraak bij de ledenvergaderingen. Afhankelijk van het type lidmaatschap krijg je ook een wedstrijdlicentie. Daarnaast geeft het lidmaatschap recht op kortingen bij cursussen van de Atletiekunie, congressen en themadagen, korting op tickets van de Nederlandse Kampioenschappen, maar ook 10% korting bij veel hardloopspeciaalzaken. Last  but not least, je bent collectief verzekerd.