Atletiekkamp 2021

Hallo allemaal,

Welkom, bij het AVU olympisch trainingscentrum.

Door het Corona virus die nu al een tijdje over de wereld heerst is het voor onze sporters een slecht jaar. Alle grote (sport)evenementen van de Champions league tot de keuken kampioen divisie, van de Diamond leagues tot de Athletics Champs. Zijn in 2020 allemaal afgelast. En zelfs het grootste sportevenement ter wereld moest worden verplaatst naar 2021, jullie weten natuurlijk allemaal waar we het over hebben. De olympische spelen. Nu kan er in 2021 gelukkig al wat meer, al is het nog niet zoals we allemaal willen.

Doordat veel atleten stil hebben gezeten tijdens deze crisis hebben ze moeite om weer op gang te komen, dit heeft er dan ook voor gezorgd dat veel atleten niet meekunnen na de Olympische spelen of niet op het juiste niveau kunnen presteren.

De NOC*NSF heeft AV Unitas gevraagd om te helpen. Ze hebben ons gevraagd om dit jaar een olympisch trainingscentrum op te zetten, hier kunnen de atleten weer klaargestoomd worden voor het komend sportjaar en de Olympische spelen van 2024. MAAR! Hier hebben we jullie hulp bij nodig. De NOC*NSF heeft gehoord hoe jullie de afgelopen jaren veel mensen hebben geholpen, jullie hebben helpen de Joker te verslaan, jullie hebben een koninkrijk een nieuwe koningin gegeven en jullie hebben de helden uit de Disneywereld uit de nood geholpen. Jullie zijn dus de geschikten personen om onze atleten te helpen.

Wij moeten er samen voor zorgen dat de 8 beste atleten weer fris en fruitig worden voor de start van het sportseizoen van 2022 met als hoofddoel de olympische spelen van 2024.

Wil jij ons en de atleten helpen? Aarzel dan niet langer en schrijf je in!

 

 

Betalingen kunnen gedaan worden op NL52RABO0108399044 t.a.v. AV Unitas onder vermelding van je naam.

 

 

 Download kampboekje