Atletiekkamp 2023

Gegroet Reiziger,

Mijn naam is professor Layton. En mijn team en ik hebben snelle, sterke en slimme jongens en meisjes nodig die ons kunnen helpen. Mijn team en ik hebben de eerste spelcomputer ontwikkeld waarop je 6D spellen kan spelen. 6D is een nieuwe manier van gamen waarbij je letterlijk in de wereld van het spel terecht komt en het spel kan ervaren alsof het je echte leven is. Tijdens de test van onze nieuwe 6D spelcomputer zijn we ons team kwijt geraakt, het team zit momenteel vast in de wereld van Jumanji.

We zijn er achter gekomen dat het team alleen kan ontsnappen als ze het spel uitspelen, maar hier hebben ze jullie hulp bij nodig, want dit kunnen ze niet alleen. Het team heeft tot 16.00u op 15 oktober 2023 de tijd om te ontsnappen. Mocht dit tegen die tijd niet lukken dan vrezen wij het ergste voor ze.

Omdat het veel tijd kost om jullie reis naar de wereld van Jumanji voor te bereiden hebben wij maar 3 dagen de tijd om het spel uit te spelen. Dit willen wij doen op 13, 14 en 15 oktober 2023. Ben jij niet bang om deze uitdaging aan te gaan dan ben jij de dappere avonturier die wij zoeken.

Geef je snel op want de tijd dringt en zonder jullie hulp is mijn team verloren.

Met vriendelijke groet, Professor Layton

 

Voor meer informatie download het kampboekje
Betalingen kunnen gedaan worden op NL52RABO0108399044 t.a.v. AV Unitas onder vermelding van je naam.

 

 Download kampboekje