Atletiekkamp 2022

Hallo Allemaal,

Wij als organisatie van het kamp hebben afgelopen maand een vreemde brief gekregen vanuit Noorwegen. Met een vraag om hulp van onze vrienden uit het noorden. In de brief stond het volgende:

Gegroet,
Jullie kennen mij niet, maar ik ken jullie heel goed en heb veel goede verhalen gehoord over jullie. Daarom heb ik, de Viking koning van Noorwegen Olaf, jullie gekozen voor een belangrijke taak. 8 van de grootste Vikingen van Noorwegen komen in oktober aan in Belgica of zoals jullie het noemen België. Deze Vikingen hebben jullie hulp nodig met een belangrijke missie. Wie is de beste Viking en verovert Belgica.

Jullie lezen het goed, mijn plan is om Belgica te veroveren en te plunderen. Maar 8 Vikingen zijn hiervoor niet genoeg, dus daar moeten jullie bij helpen.

Het gaat hierbij niet alleen om wie als eerste Belgica verovert, maar wie bewijst zich voor mij en de goden als de beste Viking van Noorwegen en verdiend zijn plekje in Walhalla. Ik heb gevraagd om deze brief met jullie te delen, in deze brief zal ook staan hoe je je kan opgeven voor dit avontuur en je ons kan helpen.

Dus ben jij moedig en sterk genoeg? Geef je dan op! 

 

Betalingen kunnen gedaan worden op NL52RABO0108399044 t.a.v. AV Unitas onder vermelding van je naam.

 

 Download kampboekje