Trainingen worden weer gestart

Beste leden,

Jullie hebben het ongetwijfeld al via de media gehoord: De trainingen voor kinderen t/m 12 jaar en jongeren t/m 18 jaar mogen weer worden opgestart!

Uiteraard zijn wij daar heel erg blij mee.
In de afgelopen week zijn we aan de slag gegaan om alles voor te bereiden om de opstart zo veilig als mogelijk is te laten verlopen. Dit heeft erin geresulteerd dat er vanaf 4 mei door de Junioren (13 t/m 18 jaar) weer gestart kan worden. Voor de pupillen (t/m 12 jaar) is de eerste training gepland op 11 mei.
In de Nieuwsbrief (klik HIER) alvast meer info.

In een aparte Nieuwsbrief die jullie via email zullen krijgen zal meer informatie gegeven worden. Denk hierbij aan de protocollen en de looproutes op de accommodatie. Deze looproutes zijn van belang om aan de 1,5m regel te kunnen voldoen. Hou je daaraan en volg de instructies van de trainers en andere vrijwilligers op.

We begrijpen dat je weer graag van start wil. Wil je meedoen aan de trainingen dan is het verplicht je vooraf bij de trainer aan te melden. Hiervoor zijn app-groepen gemaakt. Die communicatie verloopt dus via de trainers. Niet aangemeld? dan ook geen training!
Het is helaas niet toegestaan dat ouders/verzorgers op de accommodatie blijven wachten. Daarom hebben we een Kiss&Ride zone bij de ingang het sportcomplex ingericht. Vanaf 11 mei kan gebruik gemaakt worden van P3 (Madridstraat) voor ouders die willen wachten.

Om alles in goede banen te leiden, hebben we elke trainingsavond vrijwilligers nodig die een oogje in het zeil willen houden.
Omdat dit een tijdelijke situatie betreft, hopen we van harte dat ouders of leden die (nog niet) kunnen trainen een avond (of een deel van een avond) als vrijwilliger op onze locatie willen surveilleren zodat we de veiligheid (1,5m regel, helpen bij de Kiss & Ride zone, letten op de looproutes etc.) kunnen waarborgen. Indien er geen vrijwilligers zijn die toezicht houden, dan kunnen we niet garanderen dat de trainingen door  gaan. 
Meld je aan bij de trainer via app/mail en Jac Spijkers (klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!)

Helaas kunnen de 18-plussers nog niet trainen. Zodra daar meer duidelijkheid over komt zullen we dat zo snel mogelijk laten weten.
Voor diegenen die nog niet kunnen starten krijg je via deze LINK een compleet pakket aan oefeningen die je thuis kunt doen.

Voor het laatste nieuws over corona-maatregelen in de sport, klik hier!

 

Heel veel sportplezier gewenst en blijf gezond!
Robin, Petra, Jac, Bas, Riny Ron en Piet