Uitbreiding trainingsaanbod functional fitness door samenwerking met Sabic

by Ed Janssen

AV Unitas en SABIC bundelen hun krachten in het nieuwe project Endor-4ce@avunitas

Vanaf 1 mei geven de ex-atleten Eugene Martineau en Ludrick Berrenstein maar liefst vier extra trainingen per week voor SABIC werknemers en AV Unitas-leden met een Functional Fitness-abonnement.

De lessen van SABIC Endor-4ce@Unitas vinden plaats op dinsdag van 17.15 tot 18.00 uur, op woensdag van 07.30 uur tot 08.15 uur en van 17.15 uur tot 18.00 uur, en op vrijdag van 17.00 uur tot 17.45 uur.

Voor SABIC betekent deze samenwerking dat hun medewerkers kunnen trainen op een geweldige locatie met toptrainers. De training is een goede afwisseling voor het zittend leven van een kantoormedewerker. Het draagt ook bij aan het voorkomen van KANS gerelateerde klachten. SABIC ondersteunt hiermee een lokale sportclub als onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) .

Voor AV Unitas betekent deze samenwerking een verbreding van het aanbod, een samenwerking met twee toptrainers en een binding met een regionale onderneming.

Dus als je een SABIC-medewerker bent of een AV Unitas-lid met een Functional Fitness-abonnement, dan kun je vanaf 1 mei deelnemen aan de lessen van SABIC Endor-4ce@Unitas op de genoemde dagen en tijden. Klik hier voor een overzicht van alle tijden waarop functional fitness wordt aangeboden (scroll naar beneden).