Olympische Challenge

by AV Unitas

Olympische Challenge bij AV Unitas!

Hebben jullie ook zo genoten van onze atleten in Tokyo? Nederland heeft een recordaantal medailles gehaald. Denk aan: Sifan Hassan, Femke Bol, Anouk Vetter, Emma Oosterwegel, Abdy Nageeye en natuurlijk onze 4 x 400m estafette herenploeg.

 

Wil jij ook zo leren vliegen over de atletiekbaan of het eens proberen?
Kom bij ons 6 (of 4) weken gratis proef-trainen op je eigen niveau en met leeftijdsgenoten. Aansluitend doen je mee aan een interne atletiekwedstrijd op een aantal onderdelen zoals sprint, verspringen en een 800m en maak je hiermee je eigen Olympische Challenge.

AV Unitas
Unitas is een van de grootste verenigingen in Sittard en omgeving met een topsportlocatie (binnen en buiten). We bieden trainingen aan van pupillen, tot junioren en senioren tot masters. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau onder begeleiding van onze ervaren en goed opgeleide trainers.

Doe je ook mee of kom je eens kijken op de baan?
Meld je aan via email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij je naam en leeftijd door. Je krijgt dan gelijk van ons bericht wanneer je eerste training is. Als je op de baan bent, kun je onze trainers ook vragen stellen.

Foto Quinten: Harry van 't Veld (Altis)