Rabobank Clubkas actie - Stembus geopend !!!

by Super User

Beste atleten,

Rabobank Westelijke Mijnstreek steunt het verenigingsleven onder andere met de Rabobank Clubkas Campagne. In april gaat deze campagne voor de eerste keer van start. Tijdens de campagne mogen leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen.

Ook AV Unitas mag meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Iedere stem is daarbij geld waard. Voor iedere uitgebrachte stem ontvangt onze club van de Rabobank een bijdrage voor onze clubkas. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van te delen door het aantal uitgebrachte stemmen op onze club. 

Via de post heeft u van ons een persoonlijke ansichtkaart ontvangen met een unieke code voor het stemmen op de vereniging en/of stichting van uw keuze. Met het stemmen bepaalt u, als lid van Rabobank Westelijke Mijnstreek, de hoogte van de bijdrage die de clubs ontvangen. Met de persoonlijke stemcode kunt u van 13 tot en met 26 april op deze website inloggen en uw vijf stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in drie stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen.

Wij kunnen dit geld goed gebruiken voor alle activiteiten.Het zou daarom fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden jullie stemmen geven aan AV Unitas bij deze clubactie van Rabobank Westelijke Mijnstreek.


Stappenplan:

1.    U heeft een brief ontvangen voor het uitbrengen van stemmen ?

2.    Stem uitbrengen op AV Unitas om op deze manier de clubkas te spekken. 


Wil je dit bericht alsjeblieft verspreiden onder de adressen uit jouw mailbox. Via het doorsturen van dit bericht aan de adressen uit jouw mailbox bereiken we in korte tijd honderden adressen. Vriendelijke groet, 
Bestuur AV Unitas