Gaan we naar het Danikerbos ? Zeker, vanaf 21 juli !

by Dolf Gregoire

Update over de zomerperiode: de recreanten kunnen (ook) weer gaan trainen in het Danikerbos

Zoals enkele weken geleden al aangekondigd, hebben we gekeken hoe we trainingen in de zomerperiode voor de recreanten gaan vormgeven.

Er is op dinsdagavond alleen een training in het Danikerbos om 19:30 uur.
We starten op 21 juli en de laatste Danikerbos-training is op 25 augustus. Vanaf 1 september gaan we weer terug naar de baan.
We trainen in verschillende groepen met een warming up, oefeningen enz. en proberen een passend programma aan te bieden voor de verschillende niveaus. En ja, het gaat dus ook soms bergop.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, anders moet je ons gaan zoeken in het bos. Kom als het even kan op de fiets, want de parkeer-situatie bij de manege is mij in elk geval (nog) niet helemaal helder. Oproep aan onze Geleense vrienden om iets hierover bij het commentaar op de Facebook-pagina te melden.

Denk aan een flesje drinken.

De Corona-regels voor op en rond de baan gelden ook voor Danikerbos-training: https://www.avunitas.nl/…/Nieuwsbrief_AV_Unitas-Corona_2020…

Er zijn naast de training in het bos, baantrainingen op
- woensdagavond om 19:00 uur,
- donderdagavond om 19:00 uur en
- zaterdagochtend om 9:30 uur.

John Crijns, die de training op donderdagavond verzorgt, vraagt om te melden als je niet komt, zodat hij een inschatting kan maken dat er in elk geval zo’n 10 mensen zijn.