Eerste bos-training...

Met dank aan Chantal,  zijn op de Facebook-pagina een paar sfeerbeelden te vinden van de eerste bos training van 2020. 
In drie groepen met elk een eigen programma. Heerlijk zomeravond weer, net niet te warm. Flesje water in de berm.

Gezellig, maar we missen nog best wat atleten!

Dus even ter herinnering voor de liefhebbers: tot en met 25 augustus zijn we op dinsdagavond te vinden in het Danikerbos. We starten om 19:30 uur en verzamelen op de inmiddels weer open parkeerplaats.  
Voor de laatkomers: als je de drinkflessen ziet bij de bank boven op het plateau, zijn we meestal wel te zien of te horen.

Dolf Gregoire

Corona Update - veel veranderd!

Per 1 juli zijn de corona-maatregelen ingrijpend aangepast.
Uiteraard blijven wij ook niet achter en hebben we onze protocollen daarop aangepast.

Wat betekent dat voor jullie, de sporter en de bezoeker? Nou... best wel veel!

Nieuwsgierig geworden? klik HIER voor meer informatie

Veel plezier met de trainingen en blijf gezond!
Robin, Jac, Petra, Riny, Ron, Bas en Piet

AV Unitas

Black Lives Matter


Wij gaan ervan uit dat een ieder van jullie het heeft mee gekregen, het statement “Black lives matter”.

De aanleiding, een triest geval van discriminatie. Nu zeggen de meesten (gelukkig) dat het op hen niet van toepassing is en is dat ook zo. Helaas komt discriminatie wel voor. Soms zelfs in onze eigen directe omgeving maar zijn we ons er misschien niet van bewust.

Om een bijdrage te leveren aan de bewustwording omtrent discriminatie, zijn we samen met een moeder van een van onze atleten en onze vertrouwenscontactpersonen (Ien en Michel) bij de jongsten van de vereniging op 24 en 25 juni jl. over dit onderwerp gaan praten. De voorlichting verliep zeer goed en er werden veel vragen door de kinderen gesteld. Het woord discriminatie bleek voor kinderen daarbij dicht bij pesten en uitsluiten te liggen.

Samen met de trainers gaan we de kinderen daarom in voor hun begrijpbare gedragscodes coachen. Binnen onze vereniging is er in ieder geval geen plaats voor discriminatie.
Bij ons telt alleen dat we sporters zijn, ongeacht godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht, seksuele geaardheid, culturele achtergrond, leeftijd of andere kenmerken.

Sporters matter. Sporters care.

AV Unitas