KiKa-Unitas Sponsorloop 2019

Op zondag 2 juni 2019 vindt de KiKa Unitas sponsorloop plaats. Een hardloopevenement 100% vóór Kinderen Kankervrij (KiKa).

Dit jaar is het parcours vernieuwd en trotseren de runners het Tom Dumoulin Bike Park. Er zijn verschillende afstanden w.o. de 10 en 5 km, de kids-run en er is een speciale scholieren-run van 3 km. De route is enkel op verharde wegen en zowel voor de beginnende alsook gevorderde loper.

Het wordt wederom een sfeervol loop-evenement. DJ Steff zal zorgen voor de juiste muzikale vibe, de muziekkapel uit Einighausen zal komen spelen en er zijn diverse activiteiten op het terrein w.o. schminkers en clowns. De warming-up wordt verzorgd door de Jazz Dance. Dit alles staat onder uitstekende begeleiding van een grote groep vrijwilligers. Het programma is als volgt.

Vanaf 08.45 uur is de inschrijving open en kunnen de startnummers worden afgehaald.
- De 5 en 10 km starten om +/- 09.30 uur;
- De scholieren-run (3 km) start om 10.30 uur;
- De kids-run start om 11.00 uur en wordt gelopen op het terrein van Unitas.

Direct aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats.

Locatie
Dit hardloopevenement vindt plaats op de atletiekbaan van Unitas, Eggerweg 4 in Sittard. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Inschrijven en kosten
- Het inschrijfgeld bedraagt voor de 5 en 10 km, € 1,50 per km. De kids-run kost € 2,50 en de scholieren-run € 3,00. Extra donaties voor KiKa zijn uiteraard altijd welkom.
- Voorinschrijving voor alle afstanden: klik HIER (onze voorkeur)

Let op
In verband met verplichte (school)registratie is het voor de scholieren-run enkel mogelijk in te schrijven via de voor-inschrijving (dus geen dag-inschrijving mogelijk).
Voor de overige afstanden is dag-inschrijving mogelijk (inschrijving open vanaf 08.45 uur, kom op tijd!).

Download HIER de flyer van dit geweldige loopevenement.

Dit hardloop-evenement voor jong en oud wordt georganiseerd in samenwerking met AV Unitas en Sportzone Limburg.
Heeft u vragen, dan kunt u ons per mail bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AV Unitas

A-meiden naar finale NK-teams

De A-meisjes van onze vereniging zijn als vierde geëindigd bij de competitiewedstrijd op onze eigen accommodatie met een puntentotaal van 7033 ptn.

AV Unitas