Core-training

Krachttraining is een essentiële aanvulling op je hardlooptrainingen, omdat het je spieren sterker en je botten steviger maakt. De extra spierkracht vermindert het risico op blessures en helpt je ook nog eens om je persoonlijke records aan te scherpen.
Coaches en atleten wordt daarom geadviseerd om minimaal zes weken lang in de voorbereiding naar wedstrijden een keer per week krachttraining op te nemen in hun programma.

Bij Unitas wordt je ook in de gelegenheid gesteld om aan krachttrainingen deel te nemen. Naast het inzetten van je eigen lichaam trainen wij met o.a. lichte halters, mini-bands, medicineballen en kettle-bells. De oefeningen zijn speciaal op hardlopen gericht. Uiteraard train je onder begeleiding van een professionele trainer.
Je hoeft geen ervaren atleet te zijn om aan onze trainingen deel te nemen. We werken in kleine groepen (max. 12 personen) zodat we je ook voldoende aandacht kunnen geven.

Onze lessen duren een uur en worden steeds op zes opeenvolgende woensdagavonden gegeven. De kosten hiervoor bedragen €30 en kunnen bij de eerste training aan de trainer worden betaald. Wij organiseren deze trainingen in voor- en najaar.

Je kunt alleen deelnemen als je je vooraf hebt ingeschreven. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.