Atletiekkamp 2020

Activiteiten
Datums: 16 October 2020 00:00 - 18 October 2020 14:00

Locatie: Lieve Moenssenslaan 1, 3650 Dilsen-Stokkem, België  |  Plaats: Dilsen-Stokkem, België

Hallo allemaal,

Welkom, bij het AVU olympisch trainingscentrum. Door het Corona virus die tijdens de zomer over de wereld heerste was het voor onze sporters een slecht jaar. Alle grote (sport)evenementen van de Champions league tot de keuken kampioen divisie, van de Diamond leagues tot de Athletics Champs. Allemaal afgelast. En zelfs het grootste sportevenement ter wereld moest worden verplaatst naar 2021, jullie weten natuurlijk allemaal waar we het over hebben. De olympische spelen.

Doordat de wedstrijden grotendeels zijn afgelast, weten de atleten niet meer wat ze moeten doen. Ze hebben heel lang niet kunnen trainen omdat ze binnen moesten zitten.

De NOC*NSF heeft AV Unitas gevraagd om te helpen. Ze hebben ons gevraagd om dit jaar een olympisch trainingscentrum op te zetten, hier kunnen de atleten weer klaargestoomd worden voor het komend sportjaar en de Olympische spelen. MAAR! Hier hebben we jullie hulp bij nodig. De NOC*NSF heeft gehoord hoe jullie de afgelopen jaren veel mensen hebben geholpen, jullie hebben helpen de Joker te verslaan, jullie hebben een koninkrijk een nieuwe koningin gegeven en jullie hebben de helden uit de Disneywereld uit de nood geholpen. Jullie zijn dus de geschikten personen om onze atleten te helpen.

Wij moeten er samen voor zorgen dat de 8 beste Nederlandse atleten weer fris en fruitig worden voor de start van het sportseizoen van 2021 met als hoofddoel de olympische spelen. 

 

Voor meer informatie en inschrijven gaan naar Kamp AV Unitas 2020

 

 

 

 

Telefoon
+31616373377
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Lieve Moenssenslaan 1
3650 Dilsen-Stokkem, België

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van 16 October 2020 00:00 tot 18 October 2020 14:00