Carrouseltraining - A2-Pupillen + C/D-Junioren

Algemene informatie:

Bij Unitas trainen de A-pupillen en de C/D-Junioren samen. De A2-pupillen zijn 11 jaar oud. De D-Junioren zijn of worden in dat jaar 12 of 13 jaar en de C-Junioren 14 of 15 jaar. Per 1 november stromen de oudste junioren, die dat jaar 15 worden of zijn geworden door naar de B-Junioren.

Vanaf het seizoen 22/23 starten we met het 'Carrousel-systeem'. Dit systeem is gebaseerd op een Italiaans model. Elke training staan 3 onderdelen centraal. Op woensdag is dat lopen, springen en kracht/mobiliteit en op vrijdag sprint/horden, werpen en algemene basisvormen/mobiliteit. De groep atleten is in drieën verdeeld - in eerste instantie gebaseerd op leeftijd, later ook meer op basis van competentie - en elke groep zal na 30 minuten doordraaien naar het volgende onderdeel. Op die manier komt voor alle groepen binnen één training een warming-up gevolgd door drie onderdelen aan bod.
De trainingen worden door (meestal) nieuwe, ervaren trainers verzorgd en krijgen daarbij ondersteuning van jeugdige trainers. 


U heeft de mogelijkheid om gedurende twee trainingen kosteloos deel te nemen aan onze trainingen. Hierna kunt u in overleg met de trainer uw lidmaatschap afsluiten.

Trainingen en tijden

Dag Woensdag/Vrijdag
Tijdstip 18.00 - 19.45
Locatie Hal/Baan

 

Trainers woensdag:

Naam Functie Contact
Nora Ritzen Trainers-coördinator  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sander Berk Hoofdtrainer  
Herman Visser Hoofdtrainer  
Rik Jansen Hoofdtrainer  
Marielse van Cruchten Hoofdtrainer  

De hoofdtrainers krijgen ondersteuning van verschillende assistent-trainers

 

Trainers vrijdag:

Naam Functie Contact
Nora Ritzen Trainers-coördinator Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rens Blom Hoofdtrainer  
Gilbert Wijntjens Hoofdtrainer  
Melissa Boekelman Hoofdtrainer  
Tom Corstjens Hoofdtrainer  
Rik Jansen Hoofdtrainer  

De hoofdtrainers krijgen ondersteuning van verschillende assistent-trainers

 

Aanspreekpunt

Voor vragen over deze groep kunt u tijdens de trainingsuren van de A2-pupillen en de C/D-junioren contact opnemen met de hoofdtrainers.