Junioren-CD training

Algemene informatie:

Bij Unitas hebben we een grote groep CD-Junioren (ongeveer 100 jongens en meisjes). De D-Junioren zijn of worden in dat jaar 12 of 13 jaar en de C-Junioren 14 of 15 jaar. Per 1 november stromen de oudste junioren, die dat jaar 15 worden of zijn geworden door naar de B-Junioren.

Op dit moment werken we met een 4-tal groepen die de diverse atletiek-onderdelen beoefenen. Het aanbod bestaat uit o.a. kogelstoten, speerwerpen, discuswerpen, ver- en hoogspringen, horden, diverse loopnummers. Tijdens de vaste trainingsuren op dinsdag en vrijdag wordt bij de CD-Junioren nog geen specialisatie toegepast. Er wordt bijvoorbeeld niet alleen getraind op lopen.

Met een groep van ca. 5 train(st)ers, afhankelijk van beschikbaarheid (werk, studie), staan we klaar om de CD-Junioren van de atletiek te laten genieten.

U heeft de mogelijkheid om gedurende twee trainingen kosteloos deel te nemen aan onze trainingen. Hierna kunt u in overleg met de trainer uw lidmaatschap afsluiten.

Trainingen en tijden

Dag Dinsdag/Vrijdag
Tijdstip 18.30 - 20.00
Locatie Indoor/Outdoor

 

Trainers dinsdag:

Naam Functie Contact
Cindy Nolte-Hannon Hoofdtrainster  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jari van Nuil Trainer  
Yonis al Tamar Trainer  
Marielse van Cruchten Trainster  

 

Trainers vrijdag:

Naam Functie Contact
Herman Visser Hoofdtrainer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fleur Visser Trainster  
Evan Boessen Trainer  

 

Aanspreekpunt

Voor vragen over deze groep kunt u tijdens de trainingsuren van de CD-junioren contact opnemen met de trainers/ trainsters